STRUČNI TIM


Renata Dujmović – osnivačica UHAI, predsjednica

Aerobicom  se bavi od 1983. godine. Početkom ´90 odlazi u Hannover, Njemačku  na osposobljavanje. 1991. odlazi u Australiju, na Queensland University gdje završava školu za aerobic instruktore, Q.K.F.A. (Queensland Keep Fit Association). Postaje članica Reebok-ovog tima profesionalnih voditelja aerobica. Odlazi u SAD, Atlanta, Georgia, i završava AFFA (Aerobic and Fitness Association of America), školu koja je jedna od svjetskih priznatih škola. U 1992. godini zajedno sa suradnicama, predstavlja Republiku Hrvatsku na Trećem europskom natjecanju  aerobica u Parizu, Francuska. 1994. godine osniva Udrugu hrvatskih aerobic instruktora – UHAI. Nekoliko stotina mladih iz Hrvatske i Slovenije prolazi kroz njezin Program izobrazbe za voditelja aerobica. Zajedno sa suradnicama objavljuje prvi hrvatski Priručnik za aerobic instruktora u izdanju UHAI-a. 1995. organizira Prvu hrvatsku aerobic i fitness konvenciju u Poreču,  Hrvatska. Nekoliko godina nakon povratka iz SAD-a bila je vanjska suradnica Kineziološkog fakulteta u Zagrebu u području izobrazbe studenata o aerobicu. 1997. godine autorica  posebnih poglavlja u knjizi “Fitness za neznalice”, Znak, Zagreb.  2000. godine zajedno sa suradnicama osmislila  edukativni program za djecu “Djeca i zdravlje-vježbanjem do zdravlja”, priznat i financiran od strane Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Od 2007. godine voditeljica Programa izobrazbe za voditelje Glidinga. Unazad 18 godina  organizira konvencije i programe za profesionalnu izobrazbu aerobic instruktora i voditelja tjelesne aktivnosti za djecu. Kao voditeljica aerobica radi u Atomic aerobic centru u Zagrebu.

Tamara Savićević

Voditeljica aerobica, profesionalna koreografkinja i plesačica, članica UHAI PRO TEAM-a od 1996. U UHAI Profesionalnom programu osposobljavanja aerobic instruktora podučava mlađe naraštaje koristeći pritom svoje dugogodišnje iskustvo. 2000. godine sudjeluje kao koautorica na projektu UHAI-a pod nazivom «Djeca i zdravlje» pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Voditeljica masterclassova  na UHAI konvencijama UHAI-a od 1997. godine. 2007. gostovala na Reebok Convention u Zagrebu. 2008. godine kao jedina predstavnica Hrvatske gostovala na International Fitness Show konvenciji u Blackpoolu, Velika Britanija. Djeluje kao član ispitivačke komisije za osposobljavanje aerobic instruktora pri UHAI. Suosnivačica i umjetnička voditeljica plesnog ansambla Kelkope iz Zagreba s kojim je postavila deset cjelovečernjih projekata. Kao voditeljica aerobica radi u Atomic aerobik centru u Zagrebu.

Tamara Krčelić, prof.

Aerobicom se bavi od 1995 god. Profesorica kineziologije, voditeljica aerobnih programa i pilatesa. Kao suradnica sudjelovala na UHAI konvencijama u Poreču. Djeluje kao član ispitivačke komisije za osposobljavanje aerobic instruktora pri UHAI.Kao voditeljica aerobica radi u nekoliko aerobic centara u Zagrebu. Koreografkinja, profesionalna plesačica i aktivan član profesionalnog plesnog ansambla Kelkope.

 

Prof.dr.sc.Vesna Kušec, dr.med.

Od 2007. godine voditeljica u programu izobrazbe za voditelje tjelesne kulture i odgajatelje za djecu predškolskog uzrasta. Suradnica u Programu izobrazbe za voditelja aerobica od 2009. godine. Zajedno s drugim suradnicama u programu izobrazbe objavila nekoliko članaka o vježbanju i zdravlju na stranicama udruge. Od 2007. god provodi besplatni dobrovoljni program praćenja napredovanja tjelesne kondicije za polaznice rekreacije u atomic-u čija je aktivna članica od 1997. godine.

 

Arijana Lukić-Spaventi, prof.

Završila Klasičnu gimnaziju i Srednju glazbenu školu Pavla Markovca u Zagrebu. Diplomirala 1983. godine na Muzičkoj akademiji u klasi prof. Stjepana Radića. Radila kao korepetitor u Baletnoj školi. Danas radi kao profesorica klavira u Glazbenoj školi Zlatka Balokovića.