BALLET PILATES-plesni elementi u pilatesu

OPIS PROGRAMA RADIONICE

BALLET PILATES – plesni elementi u pilatesu statične vježbe za jačanje muskulature tijela svojom raznolikošću obuhvaćaju posturu cijelog tijela i zahvaćaju i najdublje mišiće tijela.  Pilates osnova obogaćena baletnim koracima i pokretima savršen je spoj za promišljeno, studiozno i nimalo lako vježbanje.

U novom programu vježbanja Tamara uz vježbe iz Pilates metode naglasak stavlja na važnost funkcionalnog, učinkovitog i sigurnog vježbanja. Razvija tonus mišića, poboljšava držanje tijela, razvija motoričke sposobnosti pojedinaca, pospješuje sposobnost krvožilnog sustava, tijelo čini ljepšim, fleksibilnijim, poboljšava osjećaj  ravnoteže i psihofizičko stanje, diže samopouzdanje, smanjuje umor i dovodi tijelo i duh do velikih promjena.

VODITELJICA RADIONICE

TAMARA SAVIĆEVIĆ

tamara-savicevic-300x300

profesionalna koreografkinja i plesačica, članica UHAI PRO TEAM-a od 1996. U UHAI Profesionalnom programu osposobljavanja instruktora aerobike podučava mlađe naraštaje koristeći pritom svoje dugogodišnje iskustvo. 2000. godine sudjeluje kao koautorica na projektu UHAI-a pod nazivom «Djeca i zdravlje» pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Voditeljica masterclassova na UHAI konvencijama od 1997. godine. 2007. gostovala na Reebok Convention u Zagrebu. 2008. godine kao jedina predstavnica Hrvatske gostovala na International Fitness Show konvenciji u Blackpoolu, Velika Britanija. Djeluje kao članica ispitivačke komisije za osposobljavanje instruktora aerobike pri UHAI. Suosnivačica i umjetnička voditeljica Plesnog ansambla Kelkope iz Zagreba s kojim je postavila osamnaest cjelovečernjih projekata. Kao instruktorica grupnih fitnes programa radi u Atomic aerobik centru u Zagrebu. Članica Stručnog vijeća Ustanove za obrazovanje odraslih – INstructus i predavačica na kolegiju: Metodika grupnih fitnes programa (aerobika, step aerobika, program borilačkih vještina i program za razvoj snage bez i s opterećenjima) i Metodika grupnih fitnes plesnih programa za djecu i mlade (sportska aerobika, Combat kids/teens, MTV Dance).

DATUM, MJESTO I VRIJEME ODRŽAVANJA RADIONICE

07. listopada 2017. u Zagrebu, Atomic aerobik centar, Tomašićeva 2, od 11.30-15.30  sati.

PRIJAVA, CIJENA, PLAĆANJE

Radionicu zaprijavljujete prijavnicom na dnu ovog teksta. Potvrdu o uplati pošaljite najkasnije do 04. listopada 2017. e-mailom na uhai@uhai.hr

Uplatu izvršiti na račun UHAI broj HR3423600001101451539, u svrhu: Ballet pilates

Kotizacija za sudjelovanje u programu usavršavanja iznosi KN 300,00 po osobi i uključuje:

  1. 4 sata teorijske i praktične izobrazbe,
  2. pisane materijale,
  3. potvrdu o sudjelovanju na radionici BALLET PILATES-plesni elementi u pilatesu

OPĆI UVJETI

  • UHAI zadržava pravo na cjelokupno uplaćeni iznos ukoliko polaznik ne pristupi radionici iz bilo kojeg razloga, pa i u slučaju bolesti.
  • Uplaćeni iznos nije prenosiv na drugu osobu.
  • UHAI   zadržava pravo izmjene datuma, satnice i mjesta održavanja radionice o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika.
  • UHAI ima pravo odgoditi radionicu ukoliko se za objavljeni datum prijavi nedovoljan broj  zainteresiranih polaznika o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika. Za uplaćeni iznos polaznik će moći izaći na sljedeći objavljeni datum održavanja radionice.

 

 

Prijavnica na BALLET PILATES-plesni elementi u pilatesu 07. listopada 2017.

Ime i prezime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Adresa stanovanja

Tel.

Fax.

Mob.

Ustanova u kojoj radite

Adresa ustanove u kojoj radite