Pilates

OPIS PROGRAMA RADIONICE

Važno je pravilno izvođenje vježbi.  Koliko puta smo to čuli, ali što to stvarno znači?
Kako pomoći i objasniti polazniku da je pravilan položaj, pravilno izvođenje vježbe jedini način postizanja učinkovitosti i uspjeha. Zašto je sve lakše i jednostavnije u teoriji a u praksi nailazimo na puno poteškoća  i ne znamo kako ih rijesiti. Koji su to izrazi, riječi koje instruktor treba izabrati i u pravo vrijeme ih izreći da bi svojim polaznicima pomogao postići sklad tijela sigurnim izvođenjem vježbi.

Zašto je u radu s polaznicima potrebno koristiti vizualne slike?
Koje su vježbe učinkovite i kako ih znati odabrati?
Koji su to sigurni položaji izvođenja?
Što je sa silom gravitacije i kako je iskoristiti u vježbanju?

To su samo neka pitanja na koja ćete dobiti odgovor dođete li na radionicu  Tamare Krčelić U novom programu vježbanja Tamara uz vježbe iz Pilates metode i kineziterapije naglasak stavlja na važnost funkcionalnog, učinkovitog i sigurnog vježbanja za područje kralježnice. Razvija tonus mišića, poboljšava držanje tijela, razvija motoričke sposobnosti pojedinaca, pospješuje sposobnost krvožilnog sustava, tijelo čini ljepšim, fleksibilnijim, poboljšava osjećaj  ravnoteže i psihofizičko stanje, diže samopouzdanje, smanjuje umor i dovodi tijelo i duh do velikih promjena.

Ne zaboravite, zadovoljan polaznik je uvijek s vama!

p2 p3

 

 

 

 

 

VODITELJICA RADIONICE

TAMARA KRČELIĆ

profesorica kineziologije, instruktorica grupnih fitnes programa i pilatesa. Aerobikom se bavi od 1995 godine. Kao suradnica sudjelovala na UHAI konvencijama u Poreču. Djeluje kao član ispitivačke komisije za osposobljavanje instruktora aerobike pri UHAI. Kao instruktorica grupnih fitnes programa radi u nekoliko aerobik centara u Zagrebu. Koreografkinja, profesionalna plesačica i suosnivačica Profesionalnog plesnog ansambla Kelkope. Stručna voditeljica obrazovanja Ustanove za obrazovanje odraslih – INstructus i voditeljica kolegija „Metodika grupnih fitnes programa: aerobika, step aerobika, program borilačkih vještina i program za razvoj snage bez i s opterećenjima“,“Metodika grupnih fitnes programa za djecu i mlade”, “Metodika Pilates programa” u Ustanovi za obrazovanje odraslih – INstructus.

DATUM, MJESTO I VRIJEME ODRŽAVANJA RADIONICE

01. listopada 2016., Zagreb, Atomic aerobik centar, Tomašićeva 2, od 13-17 sati.

PRIJAVA

Radionicu zaprijavljujete prijavnicom na dnu ovog teksta.

Kotizacija za sudjelovanje u programu usavršavanja uključuje:

  1. 4 sata teorijske i praktične izobrazbe,
  2. pisane materijale,
  3. potvrdu o sudjelovanju na radionici Pilates

 

 

 

Prijavnica na Pilates 01. listopada 2016.

Ime i prezime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Adresa stanovanja

Tel.

Fax.

Mob.

Ustanova u kojoj radite

Adresa ustanove u kojoj radite