KETTLEBELL

OPIS PROGRAMA RADIONICE

Na KETTLEBELL radionici objasnit ćemo i tehnički pravilno naučiti nekoliko osnovnih vježbi, mrtvo dizanje, swing, čučanj i tursko dizanje.

Mrtvo dizanje je osnovna vježba s kettlebellom uz koju ćemo učiti detalje pravilnog disanja, stvaranja tenzije te samog izvođenja pravilnog pokreta.
Swing se nadovezuje na mrtvo dizanje. Pokret je vrlo sličan, samo što se izvodi bitno dinamičnije. Sve što smo naučili kroz mrtvo dizanje primjenjuje se na swing, uz čitav niz dodatnih detalja. Dodaje se eksplozivnost.
Čučanj je osnova vježba svakog treninga snage i funkcionalnosti. Nepravilno izvođenje čučnja može izazvati brojne ozljede koljena i leđa. Čučanj, uz mrtvo dizanje i swing, svakako ubrajamo u vježbe koje povoljno utječu na naše zdravlje, ali samo ako ga pravilno izvodimo i obratimo pozornost na nekoliko osnovnih detalja.
Tursko dizanje uz tri prethodne vježbe predstavlja osnovu treninga s kettlebellom. Izvođenje turskog dizanja zahtjeva dobru koordinaciju, svjesnost o svom tijelu i stabilnost u pokretu. Bez obzira koliko dugo i dobro se služite kettlebellom, uvijek postoje detalji koji vaš trening i tehniku mogu odvesti na slijedeću razinu.
Saša Rajnović će vas voditi kroz teorijski i praktični dio nastave i pomoći vam boljem razumijevanju i usvajanju sustava kettlebell vježbi i kako ih primjeniti poštivajući progresivnu tranziciju iz jedne u drugu vježbu. Radionica je namjenjena svima koji rade programima vježbanja, grupnom, inividualnom fitnesu te sa sportašima jer nudi dodatna znanja i vještine te planiranje jednog sata vježbanja na jedan drugačiji način.

DATUM, MJESTO I VRIJEME ODRŽAVANJA RADIONICE
8. travnja 2018., FitnesOF by  Out Fit, Ul. Bleiburških žrtava 1, Samobor, od 13-18 sati.

PRIJAVA, CIJENA, PLAĆANJE
Radionicu zaprijavljujete prijavnicom na dnu ovog teksta. Potvrdu o uplati pošaljite najkasnije do 5. travnja 2018. e-mailom na instructus@instructus.hr

Kotizacija za sudjelovanje u programu usavršavanja iznosi KN 350,00 (za INstructus instruktora/icu iznosi KN 280,00) po osobi i uključuje:
1. 5 sata teorijske i praktične izobrazbe,
2. potvrdu o sudjelovanju na radionici.

Uplatu izvršiti na račun INstructus broj HR6623600001102401369, u svrhu: kettlebell

OPĆI UVJETI
UHAI zadržava pravo na cjelokupno uplaćeni iznos ukoliko polaznik/ca ne pristupi radionici iz bilo kojeg razloga, pa i u slučaju bolesti.
Uplaćeni iznos nije prenosiv na drugu osobu.
UHAI zadržava pravo izmjene datuma, satnice i mjesta održavanja radionice o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu.
UHAI ima pravo odgoditi radionicu ukoliko se za objavljeni datum prijavi nedovoljan broj zainteresiranih polaznika/ca o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu. Za uplaćeni iznos polaznik/ca će moći izaći na sljedeći objavljeni datum održavanja radionice

Prijavnica na KETTLEBELL 8. travnja 2018.

Ime i prezime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Adresa stanovanja

Tel.

Fax.

Mob.

Ustanova u kojoj radite

Adresa ustanove u kojoj radite