M-BODY MOTION basic

OPIS PROGRAMA RADIONICE
U M-Body Motion basic programu podjednako je zastupljena tjelesna i mentalna komponenta vježbača te ga uvrštavamo u body mind programe. Vježbe su kompleksne, a cilj im je mobilnost, stabilizacija, jačanje i gibljivost. Glavne karakteristike programa su fluidnost i raznovrsnost s velikim brojem vježbi koje svoje uporište imaju u yogi, pilatesu i gimnastici. M-Body Motion je program vježbi koje povezuju um i tijelo, poboljšavaju držanje, ispravljaju neuravnoteženost mišića i toniziraju tijelo stoga je namjenjen svim dobnim skupinama i različitim stupnjevima kondicije.

Radionica M-Body Motion basic sadržajno se dijeli na opći dio (upoznavanje s programom i vježbama) i praktični prikaz uz demonstraciju i metodičke upute kroz interaktivan pristup. Radionica će završiti razradom praktičnih prikaza s brojnim uputama i savjetima. Uz Marinu Škrobot koja će vas voditi kroz teorijski i praktični dio nastave pomoći vam boljem razumijevanju i usvajanju sustava M-Body Motion vježbi i kako ga primjeniti u pojedinim dijelovima tijela poštivajući progresivnu tranziciju iz jedne u drugu vježbu. Ova radionica namjenjena je svima koji rade u body mind programima, grupnom, inividualnom fitnesu te sa sportašima jer nudi dodatna znanja i vještine te planiranje jednog sata vježbanja na jedan drugačiji način. Svaki polaznik/ca zaprimit će skriptu s vježbama koje su obrađene od početne do završne pozicije.

DATUM, MJESTO I VRIJEME ODRŽAVANJA RADIONICE
21. travanj 2018.,Atomic centar, Tomašićeva 2, Zagreb,  od 1o-16 sati.

PRIJAVA, CIJENA, PLAĆANJE
Radionicu zaprijavljujete prijavnicom na dnu ovog teksta. Potvrdu o uplati pošaljite najkasnije do 20. ožujka 2018. e-mailom na instructus@instructus.hr

Kotizacija za sudjelovanje u programu usavršavanja iznosi KN 450,00 (za INstructus instruktora/icu iznosi KN 360,00) po osobi i uključuje:
1. 6 sata teorijske i praktične izobrazbe,
2. pisane materijale,
3. potvrdu o sudjelovanju na radionici

Uplatu izvršiti na račun INstructus broj HR6623600001102401369, u svrhu: M-Body Motion

OPĆI UVJETI
UHAI zadržava pravo na cjelokupno uplaćeni iznos ukoliko polaznik/ca ne pristupi radionici iz bilo kojeg razloga, pa i u slučaju bolesti.
Uplaćeni iznos nije prenosiv na drugu osobu.
UHAI zadržava pravo izmjene datuma, satnice i mjesta održavanja radionice o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu.
UHAI ima pravo odgoditi radionicu ukoliko se za objavljeni datum prijavi nedovoljan broj zainteresiranih polaznika/ca o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu. Za uplaćeni iznos polaznik/ca će moći izaći na sljedeći objavljeni datum održavanja radionice

Prijavnica na M-BODY MOTION basic 21. travnja 2018.

Ime i prezime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Adresa stanovanja

Tel.

Fax.

Mob.

Ustanova u kojoj radite

Adresa ustanove u kojoj radite