PILATES RING II

OPIS PROGRAMA RADIONICE

Radionica će vas podučiti kako na kreativan i stimulativan način pripremiti sat služeći se Pilates sustavom vježbanja i koristeći jedan od mnogobrojnih rekvizita koji se koriste u vježbanja, a to je pilates ring. Pilates ring primjenjiv je ne samo u rekreativnim body mind programaima, u grupnim fitnes programima, individualnim programima, rehabilitacijskim programima nego se često koristi u programima vježbanja kao dopuna u treningu sportaša. Pilates ring je učinkovit rekvizit koji pomaže u održavanju ravnoteže tijela, korekciji lošeg držanja, jačanju mišića trupa i mišića trbušnog zida (cora). Loše držanje tijela i  mišićna neravnoteža uzročnici su zategnutosti i  bolova u leđima te rupturama mišića.

P2P3

 

 

 

 

 

Sanja će vam kroz teorijski i praktični dio nastave pomoći boljem razumijevanju i usvajanju sustava pilates vježbi i kako ga primjeniti u pojedinim dijelovima tijela poštivajući progresivnu tranziciju iz jedne u drugu vježbu. Ova radionica je namjenjena za sve koji rade u body mind programima, u grupnom, inividualnom fitnesu te sa sportašima  jer nudi dodatna znanja i vještine te planiranje jednog sata pilatesa na jedan drugačiji način.

VODITELJICA RADIONICE

SANJA ĆURKOVIĆ

sanjaDr.sc. Sanja Ćurković, radi kao viši predavač na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te je u naslovnom zvanju docenta na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu gdje predaje na više modula iz područja Kineziološke rekreacije. Tijekom više od dvadeset godina radnog iskustva sudjelovala je u kreiranju i vođenju većeg broja grupnih fitness programa, body mind programa kao i razvoju dječjih sportskih programa sensomotorike i brain gym-a. Autorica je brojnih znanstvenih i stručnih radova iz područja kineziologijske znanosti. Svoje znanstveno-stručno iskustvo prenosi i kroz predavanja na doktorskom studiju na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. U promociji struke sudjeluje dvadesetgodišnjim iskustvom u radu sa svim uzrasnim kategorijama, od predškolske dobi do dobi „zlatnih godina“ . Dobitnica je većeg broja priznanja i nagrada za dugogodišnji uspješan rad i promociju struke. Članica Stručnog vijeća, Ispitivačke komisije i voditeljica kolegija „Osnove kineziologije” i “Metodika Pilates programa” u Ustanovi za obrazovanje odraslih – INstructus.

DATUM, MJESTO I VRIJEME ODRŽAVANJA RADIONICE

26. ožuka 2017. u Zagrebu, Atomic aerobik centar, Tomašićeva 2, od 13-17  sati.

PRIJAVA, CIJENA, PLAĆANJE

Radionicu zaprijavljujete prijavnicom na dnu ovog teksta. Potvrdu o uplati pošaljite najkasnije do 23. ožujka 2017. e-mailom na uhai@uhai.hr

Kotizacija za sudjelovanje u programu usavršavanja iznosi KN 300,00 po osobi i uključuje:

  1. 4 sata teorijske i praktične izobrazbe,
  2. pisane materijale,
  3. potvrdu o sudjelovanju na radionici

Uplatu izvršiti na račun UHAI broj HR3423600001101451539, u svrhu: Pilates ring II

OPĆI UVJETI

  • INstructus zadržava pravo na cjelokupno uplaćeni iznos ukoliko polaznik/ca ne pristupi radionici iz bilo kojeg razloga, pa i u slučaju bolesti.
  • Uplaćeni iznos nije prenosiv na drugu osobu.
  • INstructus   zadržava pravo izmjene datuma, satnice i mjesta održavanja radionice o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu.
  • INstructus ima pravo odgoditi radionicu ukoliko se za objavljeni datum prijavi nedovoljan broj  zainteresiranih polaznika/ca o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu. Za uplaćeni iznos polaznik/ca će moći izaći na sljedeći objavljeni datum održavanja radionice.

 

Prijavnica na PILATES RING II 26. ožujka 2017.

Ime i prezime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Adresa stanovanja

Tel.

Fax.

Mob.

Ustanova u kojoj radite

Adresa ustanove u kojoj radite