TRX i TRIGGERPOINT

OPIS PROGRAMA RADIONICE
TRX – rekvizit koji je promijenio fitnes
Znate li da danas u svijetu postoji više od 200 000 instruktora TRX-a?
Zahvaljujući Randyju Hetricku tvorcu suspenzijskog programa vježbanja tijelo se promatra kao funkcionalna cjelina u kojoj svi mišići radeći usklađeno pridonose boljoj izdržljivosti, razvoju snage tijela, gipkosti, poboljšanju koordinacije i ravnoteže. U izvođenju TRX vježbi koje mogu biti statične, u mjestu ili u pokretu koristi se vlastita težina tijela. Program vježbi pristupačan je svim dobnim skupinama od rekreativaca do profesionalnih sportaša. Svojom radionicom Edin će nas upoznati s osnovnim vježbama multimodalitetnog treninga te nam ukazati na njegov višestruki učinak na tijelo.

TRIGGERPOINT – svakodnevna terapija za miofasciju
Triggerpoint roller, pjenasti valjak nezaobilazni rekvizit u programima tjelesne aktivnosti ali i u oporavku nakon nje. Pri prijenosu tjelesne težine i rolajući valjkom po mišiću i dijelovima tijela postiže se samoopuštajući učinak miofascijalne masaže što dovodi do bolje mišićne izvedbe, povećane gipkosti, bržeg oporavka nakon tjelesne aktivnosti kao i ublažavanja boli. Danas postoje razne vrste rolera ali svakako je pri samom vrhu Grid. Kako, na koji način i zašto bi Grid trebao biti početak i kraj svake aktivnosti saznat ćemo od Edina na radionici.

VODITELJ RADIONICE
EDIN MEHMEDOVIĆ

world health classs seminar za instruktore programa 31.1.2009.

diplomirani kineziolog sa skoro 15 godina staža u fitnessu. Radi kao osobni trener, te instruktor grupnih programa. Već dugi niz godina vodi međunarodne licencirane edukacije za TRX i Triggerpoint. Licencirani je Schwinn cycling instruktor i Bosu trener. U dosadašnjoj karijeri radio je kao koordinator osobnih trenera i voditelj fitness centra, te vlasnik kompanije za prodaju fitnes opreme i edukacije Nema predaje d.o.o.

DATUM, MJESTO I VRIJEME ODRŽAVANJA RADIONICE
26. studenog 2017.,Samobor, Fitness OF Samobor, Bleiburških žrtava 1, od 13-17  sati.

PRIJAVA, CIJENA, PLAĆANJE
Radionicu zaprijavljujete prijavnicom na dnu ovog teksta. Potvrdu o uplati pošaljite najkasnije do 23. studenog 2017. e-mailom na uhai@uhai.hr

Kotizacija za sudjelovanje u programu usavršavanja iznosi KN 350,00 po osobi i uključuje:

  1. 4 sata teorijske i praktične izobrazbe,
  2. pisane materijale,
  3. potvrdu o sudjelovanju na radionici

Uplatu izvršiti na račun UHAI broj HR3423600001101451539, u svrhu: TRX i Triggerpoint

OPĆI UVJETI

  • UHAI zadržava pravo na cjelokupno uplaćeni iznos ukoliko polaznik/ca ne pristupi radionici iz bilo kojeg razloga, pa i u slučaju bolesti.
  • Uplaćeni iznos nije prenosiv na drugu osobu.
  • UHAI   zadržava pravo izmjene datuma, satnice i mjesta održavanja radionice o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu.
  • UHAI ima pravo odgoditi radionicu ukoliko se za objavljeni datum prijavi nedovoljan broj  zainteresiranih polaznika/ca o čemu će na vrijeme, najkasnije 48 sati prije održavanja, o tome obavijestiti polaznika/cu. Za uplaćeni iznos polaznik/ca će moći izaći na sljedeći objavljeni datum održavanja radionice.

Prijavnica na TRX i TRIGGERPOINT 26. studenog 2017.

Ime i prezime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Adresa stanovanja

Tel.

Fax.

Mob.

Ustanova u kojoj radite

Adresa ustanove u kojoj radite